Vi har smycken för alla tillfällen.

 

Chimento är ett italienskt familjeföretag som grundandes 1964 av Adriano Chimento.
Varje smycke är tillägnat de kvinnor som älskar modern design och klassisk stil och vill unna sig lyxen att bära ett dyrbart smycke även till vardags.

www.chimento.it

Crislu tillverkar eleganta, platina belagda, silver smycken med de finaste Cubic Zirkonium stenarna. Passar perfekt till tillfällen som bröllop och fest. Crislus eleganta smycken har smyckat Hollywood stjärnor som Paris Hilton, Demi Moore och Sarah Jessica Parker.

www.crislu.com

Jo’ans Guld har ett stort utbud av standardkedjor som Bismark, X-länk, Pansar och Ankar.
Men även fantasi och mer exklusiva armband och halsband med diamanter, i både rött och vitt guld.

www.joansguld.se

Lars Wallin Jewelry är ett varumärke inom smyckesdesign med fokus på vacker tidlös design och kvalité. Bakom varumärket och formgivningen av produkterna står den kända kläddesignern Lars Wallin som har varit en modeguru under många år.

www.larswallinjewelry.com

Pandora är ett modernt smycke du bygger ihop efter din egen stil och smak. Du börjar med ett grund armband/halsband som finns i olika modeller och längder, sedan väljer du vilka berlocker du vill pryda ditt smycke med. Pandora har även skapat en kollektion med matchande set till berlockerna.

www.pandora.net

Svedbom & Co är en av Europas ledande grossister för kedjor och smycken i guld och silver.

www.svedbom.se

Thomas Sabo är idag ett av de ledande varumärkena i europa för silversmycken. Kollektionerna innehåller silversmycken med hög finish och kvalitet med cubic zirkoner i de rätta färgerna. Thomas Sabo erbjuder alltid det perfekta tillbehöret för den aktuella trenden, med hög fokus på detaljer och design.

www.thomassabo.com

Ti Sento är ett italienskt smyckes märke med en djärv, romantisk och mycket feminin design. En kollektion som blivit väldigt omtyckt och säljs världen över.

Smyckena är i rodierat silver tillsammans med cubik zirkoner i alla regnbågens färger.

www.tisento-milano.com

SMYCKEVÅRD

Smycken

Pärlor

SMYCKEFAKTA

Guld

Silver

Diamanter

Pärlor

Öppettider: M-F 10-18, L 10-15 | Vasagatan 24, 722 15 Västerås | 021-14 14 59 | info@vasterasguld.se