Vi har ett stort utbud av förlovningsringar och vigselringar, allt från släta ringar till ringar med vackra diamanter. Hos oss kan ni välja ut era ringar i lugn och ro, och vi hjälper gärna till med att hitta ringar som passar just er. Hittar ni inget ur vårt breda sortiment, så kan vi tillverka ringar efter era önskemål i vår guldsmedsverkstad.

 

DaniDos erbjuder exklusiva förlovning och vigselringar, alla ringar finns i rött och vittguld, och alla är prydda med glittrande diamanter.

www.danidos.com

 

Engelbert är ett svenskt familjeföretag som grundades av Heribert Engelbert på 1920-talet, och drivs idag i tredje generation. Smycken ur Engelbert exklusiva kollektioner har alltid tillverkats för hand i företagets ateljé i Stockholm.

www.engelbertstockholm.com

Guldbolagets kollektioner erbjuder ett stort urval av vigsel & förlovningsringar. Här finns ringar i nyskapande former och klassiska utföranden. Alla ringar tillverkas i egen verkstad i småland av erfarna hantverkare.

www.guldbolaget.se

Som en av få återförsäljare är vi stolta över att nu kunna erbjuda modedesignern Lars Wallins exklusiva ringar för Schalins. Kollektionen innehåller ringar i röd-, vit- och roséguld med diamanter.

www.larswallinjewelry.com

www.schalins.se

Schalins breda sortiment består av egendesignade kvalitetsringar, och ger er en stor valfrihet och flexibilitet vid förlovning och vigsel. Schalins Ringar står för en 65 årig tradition av svensk design, svensk tillverkning, svenskt guld och högsta tillverkningskvalitet.

www.schalins.se

Flemming Uziel har ett brett sortiment av klassiskt designade förlovning- och vigselringar i guld, men är mest kända för sina moderna två färgade ringar. I sortimentet finns även ringar i titan, stål och silver.

www.tcol.com

 

 

 

 

Öppettider: M-F 10-18, L 10-15 | Vasagatan 24, 722 15 Västerås | 021-14 14 59 | info@vasterasguld.se