Benjamin i butiken på Vasagatan

OM OSS

Vår historia börjar med en 12-årig lärlingspojke vid en guldsmedsbänk på 70-talet…

Den lilla, men flitiga pojken hette Benjamin Kartal och man kan säga att han hade guld i blodet.

KVALITET OCH SERVICE SEDAN 1987

Bara 13 år senare, 1987, grundade Benjamin Västerås Guld – ateljé och guldsmedsverkstad. Verksamheten gick bra och flyttade snart till Vasagatan 24, mitt i Västerås city, där den fortfarande finns kvar tack vare alla trogna och underbara kunder. Här erbjuder vi ett stort utbud av vigsel- och förlovningsringar, smycken i guld och diamanter.

KÖP OCH SÄLJ GULD

Vi köper även skrotguld från hela Sverige, och säljer investeringsguld och certifierade diamanter till både företag och privatpersoner. Vi smälter om det mesta av guldet i vår egna guldproduktion. Sedan tillverkar vi nya smycken av guldet. På detta sätt kan vi alltid erbjuda bra pris för ditt guld.

Fösta butiken på Smedjegatan

NÖJDA KUNDER I ÖVER 30 ÅR

Trygghet och service är viktigt för oss. Sedan starten för över 30 år sedan har fokus varit ömsesidig relation med kunder och kollegor, god kvalitet och snabb service, vilket än idag är vår grundpelare för framtida relationer.

Visionen är att fortsätta förse våra kunder och kollegor på obegränsad avstånd snabb, trygg och kvalitativ service.

Så fantastiskt duktiga och underbar personlig service! Finns ingen bättre. Ni är bäst!

– Cassandra L

KONTAKTA OSS

Använd formuläret för att enklast komma i kontakt med oss. Vi svarar så snabbt vi kan.

JUST NU:

Bokningsbara tider (till följd av Covid-19)

Sedan 1987 har trygghet och säkerhet för våra kunder och medarbetare varit en viktig del i vår verksamhet. Med rådande situation just nu vill vi självklart ta vårt ansvar, och har därför
förkortade öppettider.

Vi erbjuder bokningsbara tider för personlig rådgivning och konsultation helt kostnadsfritt, 10.00-18.00 alla vardagar och
även lördagar.

Detta gäller alla våra tjänster, förlovnings- och vigselringar, laga eller tillverka smycken, köpa eller sälja guld och silver m.m.

Fyll i ditt ärende och telefonnummer i rutan här, så kontaktar vi dig.