Västerås Guld

Förlovningsringar & vigselringar

Ringar ni ska bära resten av ert liv tillsammans

Hos Västerås Guld kan ni känna er lugna när ni väljer ringar. Sedan 1987 har tiotusentals ringar tillverkats och levererats.

Våra ringar tillverkas i egen guldsmedja eller hos en välkänd tillverkare som Schalins och håller alltid hög kvalitét. Diamanter väljer vi noggrant ut och är konfliktfria enligt Kimberly processen.

Nu erbjuder vi även Lab odlade diamanter i våra ringar.

 

Guldsmeden tipsar

Förlovnings- och vigselring

Paketpris från 40.000kr

Överraska med något unikt

Pris från 19.000kr

Keep it classic and elegant

Diamantring 12.000kr
Slät ring: 10.000kr

Ring Tailor

Vill du ha en unik ring där du får vara med i designprocessen? Västerås Guld är Schalins enda partner med konceptet Ring Tailor i Västerås. Tillsammans bygger vi din ring i 3D på en Ipad. Utifrån olika grundringar kan vi bygga en alliansring, solitärring eller en kombination av de två. Slutresultatet blir en skräddarsydd ring som gjorts av Sveriges mest ansedda tillverkare av förlovnings- & vigselringar.

Guldsmedstillverkade unika ringar

Har du en specifik design i åtanke? Då kan vi låta vår guldsmed göra verklighet av dina drömmar. Med över 50 års erfarenhet kan vi försäkra dig att vi alltid hittar en lösning som är hållbar och högkvalitativ. Med traditionellt guldsmide blir den minst sagt unik.

Schalins ringar

Schalins har sedan 1944 varit Sveriges ledande tillverkare av förlovnings- och vigselringar. Med ett utbud med nästan två tusen olika designer har du goda möjligheter att hitta en ring som passar just dig. Vi har attrapper som gör att du direkt kan se hur ringen kommer att passa dig och din personlighet. Den enda skillnaden är att din riktiga ring kommer att se ännu bättre ut.

Ärvda smycken kan bli en modern ring

Kanske har du en vigselring som gått i släkten eller ett ärvt smycke från någon som betydde mycket för dig. En sedvänja, särskilt bland kungligheter, är att inarbeta gamla diamanter i nya smycken. På så sätt kan minnena bevaras i en modern inramning. Västerås Guld hjälper dig gärna att omarbeta dina gamla smycken. 

Boka rådgivning

Valet av förlovnings- och vigselring kan ta sin tid. Därför erbjuder vi kostnadsfri rådgivning med en erfaren guldsmed för att hjälpa dig att hitta den perfekta ringen.

Boka möte med Benjamin Kartal

Guldsmed / Smycken

Läs i vår personuppgiftspolicy hur vi behandlar dina uppgifter.