Smycken

Smycken som gör dig speciell

Stort utbud av exklusiva och prisvärda smycken

Västerås Guld köper smycken direkt från svenska och italienska leverantörer, oftast från små serier. Vi är oberoende och köper bara in smycken vi bedömer som estetiskt tilltalande, välgjorda och hållbara. Innan vi sätter upp en vara för försäljning låter vi vår guldsmed granska dem för att vara säkra på att de möter våra krav.

Det gör att du kan vara trygg med att de smycken du köper av oss är exklusiva och håller en hög kvalitet.

Guldsmeden rekomenderar

Guldkedjor

Från 2500kr

Tennisarmband från 1,00 ct

Från 25000kr

Guldkors

Från 1500kr

Högkvalitativa diamanter

Västerås Guld säljer endast diamanter med hög klarhet. Det betyder att inga inneslutningar kan ses med blotta ögat. En inneslutning är en orenhet som påverkar diamantens glans. De flesta diamanter har någon form av inneslutning och graderingen avgör hur tydligt den syns. 

En diamants glans är också beroende på dess slipning, symmetri och polish. 

Örhängen – guld och diamanter

Örhängen är en säker och uppskattad gåva.  Det är gåvan som passar lika väl i början på ett förhållande som för födelsedagar eller speciella tillfällen. Med örhängen behöver du inte heller oroa sig för att de inte ska passa.

Västerås Guld har ett stort utbud av såväl guld- som diamantörhängen.

Ringar

En ring är den perfekta gåvan för din bättre hälft, särskilt för att visa uppskattning på en speciell dag. Det kan vara en födelsedag, en årsdag eller en annan viktig dag. 

Västerås Guld erbjuder välgjorda ringar från svenska och italienska leverantörer.

Halsband och guldkedjor

Halsband är ofta något vi ger till någon vi tycker om. Det kan vara till ett barn, barnbarn eller en uppskattad och kär vän. Det är också en utmärkt minnessak för att uppmärksamma och påminna om en viktig händelse i ditt eller någon annans liv. Västerås Guld erbjuder ett brett utbud av såväl halsband som guldkedjor med Bismarck-länkar, pansar-kedjor och venezia-kedjor.

Tennis-armband

Ett tennisarmband är ett fashion-statement. Det är därför just denna stil är så populär bland kändisar som Kate Middleton, Uma Thurman och Jennifer Lopez. Namnet kommer av att en damtennis-spelare i US Open 1987 tappade sitt armband under ett set, vilket pausade matchen. Tennisarmband fungerar bäst som komplement till ett par matchande diamantörhängen.

Hängsmycken med diamanter

Hängsmycken med en eller flera diamanter är ett bra sätt att visa uppskattning och en djupare relation. Det är ett smycke mottagaren alltid kan bära, och ofta en bra minnessak. Kan ges som gåva såväl på en årsdag som morgongåva.

Kors i halsband

Ett kors i halsband kan vara allt från en passande konfirmationspresent till ett självklart inslag i en trolovning. Många, mer eller mindre troende, väljer även att bära ett kors som en skyddsamulett. Oavsett varför du behöver ett kors kan Västerås Guld hjälpa dig hitta ett smycke som möter just dina behov.

Boka rådgivning

Vill du ha ett unikt smycke tillverkat erbjuder vi kostnadsfri rådgivning.

Boka möte med Benjamin Kartal

Guldsmed / Smycken

Läs i vår personuppgiftspolicy hur vi behandlar dina uppgifter.